Assignatures

Iniciació

Professor: Jordi Cardona

Les sessions tracten de donar als alumnes una sèrie de continguts i conceptes bàsics d’iniciació a la música Gospel. Els alumnes treballaran una part important d’introducció a aquest estil musical mitjançant l’escolta d’audicions i l’aprenentatge del seu llenguatge. A més a més, s’adquireixen varis conceptes bàsics de la tècnica vocal, així com també, un treball musical important a nivell de ritme i afinació. Volem donar als nostres alumnes una base dins aquest estil musical, que els permeti agafar confiança i seguretat a l’hora de cantar, i donar eines perquè investiguin per ells mateixos la musicalitat i l’expressió de les cançons que treballarem. Les sessions estaran dirigides a través d’un repertori adaptat i preparat per als alumnes que els permetrà aprendre i passar-ho bé cantant a veus amb els companys.

Tècnica Vocal

Professor: Veronica Marín

En aquesta assignatura teòrico-pràctica treballarem per conèixer més a fons com funciona el nostre instrument vocal. A partir d’exercicis i petites cançons, serem capaços de descobrir les nombroses possibilitats que té la veu i com en podem treure el màxim rendiment.

Tècniques d’Expressió

Professor: Àngels Sánchez

En aquesta assignatura es treballarà tècnicament tot el què és cantar en un escenari, què complementa i amplia la part musical: presència, emoció, cos, ment, espai, energia, sensacions, imatges… Descobrir com expressar, transmetre i comunicar l’essència de cada cançó al públic.

Ritme i Cos

Aquesta assignatura vol apropar-se al Gospel des de el punt de vista corporal, treballant patrons rítmics amb influències “afro” i convertint aquests ritmes en moviments “Afro”, “Funky”,” Hip hop” i fins tot “Jazz”.

Improvisació

Professor: Ramon Escalé

En aquesta assignatura treballarem les bases sobre les quals es desenvolupen els girs melòdics i rítmics característics del Gospel. A partir de motius senzills anirem potenciant la creativitat individual.

Interpretació

Professor: Rocío Seligrat

En aquesta assignatura treballarem la interpretació mitjançant el treball tècnic de la veu, partint sempre de temes del repertori Gospel. Buscarem la forma més sana d’utilitzar el nostre instrument per tal de convertir-lo en un còmode mitjà d’expressió tant pel treball amb solistes, com pel treball amb el cor.

Cor

Professor: Ramon Escalé

Aquest serà l’espai on posarem en pràctica els coneixements adquirits en les assignatures tècniques. Treballarem repertori des del Gospel més tradicional fins al contemporani.

Joves

Professor: Ramon Escalé

Aquesta assignatura pretén que els alumnes puguin fer una introducció bàsica als diferents aspectes tècnics que els poden ajudar alhora de cantar Gospel; la tècnica vocal, les tècniques d’expressió i adquirir eines bàsiques per poder interpretar i improvisar sobre aquest estil musical. Tindran la oportunitat de fer un tastet dels mestres i assignatures del pla formatiu dels adults.