Ramon Escalé

Ramon Escalé

Estimats/des

Després de diferents ubicacions on hem estat els 10 anys d’existència  del projecte Mesengers ja tenim un espai propi ! Des de l’inici d’aquest curs, tenim la nostra seu a la Fabrica de Creació a Fabra i Coats de Barcelona

Això suposa que podrem posar en marxa i al vostre abast una bona colla de propostes pedagògiques i lúdiques que teniem guardades al calaix fins que arribés el moment que tinguéssim l’espai adequat per a oferir-vos aquestes activitats . A part de seguir amb les classes i audicions del nostre pla d’estudis del College, us proposem tot un ventall de noves propostes destinades a l’aprenentatge d’aquesta música tan rica en musicalitat i emocions que és el Gospel.

 

La nostra filosofia ens porta a aprofundir en la recerca de tot allò, musical i extramusical, que fan que el Gospel es canti i es toqui d’una manera diferent, des del fons del cor i amb tota la implicació del nostre ésser, emocionant d’una manera natural a tot tipus de persones més enllà de les seves creences. És per això que a partir d’ara, i de manera gradual, anirem ampliant les matèries i el professorat del nostre projecte educatiu.

Perquè tothom hi trobi el seu espai i moment, treballarem en diferents formats, ja siguin tallers d’un sol dia, intensius de cinc sessions o monogràfics on la flexibilitat d’horaris permetrà l’encaix de les diferents disponibilitats. Ampliarem les nostres propostes en molts aspectes i escoltarem totes les vostres suggerències per a consolidar aquest pas endavant que enfrontem amb molta ilusió.

Esperem poder compartir amb tots vosaltres aquesta nova etapa i saludar-vos personalment ben aviat.

Ramon Escalé

Ramon Escalé
X